A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП "Маневицька багатопрофільна лікарня" Маневицької селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі овочі

Дата: 27.02.2025 11:46
Кількість переглядів: 5

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, Буряк столовий першого товарного сорту, Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, Банани свіжі, ґатунок перший, Апельсини свіжі, Лимони свіжі, Яблука свіжі, Помідори (томати) свіжі, Огірки свіжі, тепличні, Кріп свіжий, Петрушка молода свіжа (ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)).

1. найменування замовника: Комунальне некомерційне підприємство «Маневицька багатопрофільна  лікарня» Маневицької селищної ради;

2. місцезнаходження  замовника: 44601, Волинська обл., сел. Маневичі, вул. Незалежності,1;

3. ідентифікаційний код замовника: 019831803119;

4.  категорія замовника: відповідно до п.1 ч.3. ст.2 Закону УКРАЇНИ «Про публічні закупівлі» в новій редакції від 19.04.2020р.

5. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, Буряк столовий першого товарного сорту, Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, Банани свіжі, ґатунок перший, Апельсини свіжі, Лимони свіжі, Яблука свіжі, Помідори (томати) свіжі, Огірки свіжі, тепличні, Кріп свіжий, Петрушка молода свіжа (ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи).

6. Дата оголошення: 26 лютого 2025 року

7. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями

8. Ідентифікатор закупівлі:  ID: UA-2025-02-26-010480-a.

9. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 85000 грн. з ПДВ.

Очікувана вартість визначена виходячи з наявної потреби замовника. Вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін.

10. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ щодо необхідних технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі:

1. Загальні вимоги

1.1. Товар, запропонований Учасником, повинен відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ та технічним вимогам, викладеним у цьому додатку.

1.2. Поставка товару здійснюється силами і за рахунок Продавця. Вартість транспортних послуг входить до вартості товару.  Поставка окремими партіями на підставі заявки Покупця, два рази на тиждень..

Продавець повинен передати (поставити) Покупцю товар (товари) якість якого (яких) відповідає умовам, що відповідають вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, і підтверджуються сертифікатом якості, відповідності або іншим подібним документом, виданим виробником товару. Сертифікат якості, відповідності або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

1.3. Під час виконання Договору про закупівлю учасник/продавець повинен дотримуватись передбачених чинним законодавством України заходів із захисту довкілля.

1.4. Строки виконання технічної специфікації: до 31.07.2025р.

1.5. Учасник визначає ціни на товар, які він пропонує надати за Договором постачання товару, з урахуванням усіх своїх витрат, які можуть бути ним понесені у ході виконання договору постачання товару.

 Учасник/постачальник самостійно виконує постачання та розвантаження товару. Постачання товару здійснюється за адресою: вул. Незалежності, 1, сел. Маневичі, Камінь-Каширський район, Волинська обл., 44601, з перевіркою цілісності та відсутності пошкоджень в присутності представників замовника на безкоштовній основі.

Супутні послуги, які виконуватимуться учасником/постачальником, за рахунок учасника/постачальника. У будь-якому випадку вартість супутніх послуг не оплачується (не відшкодовується) замовником.

1.6. Учасник не пропонує в тендерній пропозиції товари походженням з Російської Федерації/Республіки Білорусь /Ісламської Республіки Іран.

1.7. Під час виконання Договору постачання товару учасник/переможець повинен дотримуватись передбачених чинним законодавством України заходів із захисту довкілля. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе учасник/переможець.

2. Технічні характеристики та опис товару

Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» (зі змінами та доповненнями) та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість, безпечність та придатність до споживання.

Назва товару

Технічна характеристика

Од. виміру

К-сть, од.

 

1

Морква свіжа

Коренеплоди свіжі, чисті, здорові, сухі, однорідні за формою.  Без сторонніх запахів та присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7035.

кг

1000

 

2

Цибуля ріпчаста свіжа

Цибулини визріли, відбірні, свіжі, сухі, з сухою шийкою від 5-10 см, без будь-яких пошкоджень, домішок, стрілок, діаметр від 5 см. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 3234.

кг

24

 

3

Капуста білоголова свіжа

Головки свіжі, щільні, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані. Товарний сорт – не нижче першого. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Без ГМО. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7037.

кг

60

 

4

Петрушка молода свіжа

Свіжа петрушка повинна відповідати вимогам даного  стандарту. Зовнішній вигляд: зелень обрізна, листи свіжі, здорові, не в’ялі, чисті, не забруднені, не ушкоджені, без комах шкідників, без зайвої зовнішньої вологості. Листи молоді, зелені (різних відтінків) , не пожовтілі, без домішку бур’янів. Смак і запах – властиві даному ботанічного сорту, без сторонніх запаху та присмаку. Без ГМО. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 6010.

кг

15

 

5

Буряк столовий

Коренеплоди свіжі, чисті, здорові, сухі, однорідні за формою.  Без сторонніх запахів та присмаку, колір – темно-червоний, без світлих вкраплень, промаркований у споживчій тарі. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7033.

кг

300

6

Помідори (томати) свіжі

Плоди помідорів свіжі, чисті без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками і хворобами, однакові за формою, стиглі. Запах і смак, властиві свіжим помідорам, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО.

кг

60

7

Огірки свіжі, тепличні

Плоди огірків свіжі, чисті без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками і хворобами. Запах і смак, властиві свіжим огіркам, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО.

кг

60

8

Кріп свіжий

Свіжий кріп повинен відповідати вимогам даного  стандарту. Зовнішній вигляд: зелень обрізна, листи свіжі, здорові, не в’ялі, чисті, не забруднені, не ушкоджені, без комах шкідників, без зайвої зовнішньої вологості. Листи молоді, зелені (різних відтінків) , не пожовтілі, без домішку бур’янів. Без сторонніх запаху та присмаку. Без ГМО. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 6010.

кг

15

 

8

Яблука свіжі

Плоди свіжі, чисті без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками і хворобами, однакові за формою, стиглі, кисло-солодкого або солодкого смаку. Запах і смак, властиві свіжим яблукам, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 8133.

кг

150

 

12

Банани свіжі

Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Зовнішній вигляд: свіжі, цілі, чисті, без механічних пошкоджень, не ушкоджені шкідниками чи хворобами, з жовтим забарвленням шкірки. М'якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. Не допустима перезрілість чи недозрілість.

кг

150

 

13

Лимони свіжі

Плоди свіжі, чисті, здорові, сухі. Форма, запах, смак, колір – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО.

кг

60

 

14

Апельсини свіжі

Плоди свіжі, чисті, здорові, сухі. Форма, запах, смак, колір – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО.

кг

150

 

             

3. Інші вимоги

      3.1. Поставка Товару здійснюється Постачальником партіями відповідно до потреб Замовника згідно замовлення на поставку Товару, оформленого та підписаного відповідальною особою, та надісланого на електронну адресу Постачальника, що вказана у Договорі, в сканованому вигляді та може дублюватися за телефоном. Періодичність поставки Товару: 2 (два) раз на тиждень відповідно до заявок Замовника. При відсутності будь-якого Товару на складі та неможливості його поставки в обумовлені строки, Постачальник повинен попередити про це Замовника не пізніше 1 (одного) робочого дня до планової дати поставки Товару з можливістю заміни позиції Товару.

3.2. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, учаснику необхідно надати наступні документи:

  -  гарантійний лист про те, що транспортні засоби, які використовуються для перевезення харчових продуктів, є чистими, утримуються у належному стані, що забезпечує захист харчових продуктів від забруднення, та мають таку конструкцію, що забезпечує результативне чищення та/або дезінфекцію;

 -       гарантійний лист в довільній формі, в якому учасник гарантує постачання товарів в обсягах та у строки, які визначені замовником;

-      гарантійний лист в довільній формі, в якому учасник гарантує термін придатності товару на момент поставки та за умови його збереження відповідно до встановлених норм і правил зберігання;

3.3.  ФОРМА «ТЕНДЕРНА ПРОПОЗИЦІЯ»

Ми, _______________________ (назва Учасника), надаємо свою пропозицію щодо участі у торгах на закупівлю Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, Буряк столовий першого товарного сорту, Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, Банани свіжі, ґатунок перший, Апельсини свіжі, Лимони свіжі, Яблука свіжі, Помідори (томати) свіжі, Огірки свіжі, тепличні, Кріп свіжий, Петрушка молода свіжа (ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи)

 

Відомості про Учасника закупівлі

Повне найменування  Учасника

 

Код за ЄДРПОУ/ ідентифікаційний номер фізичної особи

 

Адреса (юридична, поштова)

 

Банківські реквізити

 

ПІБ, посада, контактні телефони особи, відповідальної здійснювати зв'язок із Замовником

 

Тел./факс 

 

Електронна адреса (за наявності)

 

 

№ п/п

Найменування товару

 

Од.

виміру

Кількість

Ціна за одиницю, грн., без ПДВ

Ціна за одиницю, грн., з ПДВ

Сума, грн., з/без ПДВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всього без ПДВ

 

ПДВ

 

Всього з ПДВ

 

 

Вивчивши документацію, ми маємо можливість здійснити постачання товару за цінами, зазначеними у цій пропозиції, згідно з кількісними та якісними вимогами до предмета закупівлі.

Ми, уповноважені на підписання Договору, маємо можливість та погоджуємося виконати вимоги Покупцяа та Договору на умовах, зазначених у пропозиції.

Ми погоджуємося з умовами, що Ви можете відхилити нашу чи всі пропозиції згідно з умовами документації.

Якщо __________________________ буде визначено переможцем, ми зобов’язуємося                                              

                                          вказати назву учасника

підписати Договір про закупівлю у строк не пізніше ніж через 15 днів з дня прийняття рішення про намір укласти договір про закупівлю та виконати всі істотні умови, передбачені Договором.

 

 

Посада уповноваженої особи                     _____________                                 ___________________

                                                                             (підпис)                             (ініціали та прізвище)

                                               М. П.***

** У разі надання пропозиції Учасником - неплатником ПДВ, такі пропозиції надаються без урахування ПДВ. ПДВ нараховується у випадках, передбачених законодавством України.

*** Ця вимога не стосується учасників, які здійснюють діяльність без печатки

 

3.4.   Погодження з технічними, якісними та кількісними характеристиками, у тому числі з відповідною технічною специфікацією предмета закупівлі Учасник обов'язково підтверджує документально.

 

Примітки:

У разі заміни товару, що наведений в технічному завдані на «еквівалент» під час подання тендерної пропозиції, такий учасник повинен подати порівняльну таблицю технічних характеристик.

Якщо у технічній специфікації містяться посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами. Після кожного такого посилання слід вважати наявний вираз «або еквівалент».

Якщо технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, таке посилання є необхідним та обґрунтованим. Після кожного такого посилання слід вважати наявний вираз «або еквівалент».

«Або еквівалент» передбачає, що технічні параметри та характеристики еквіваленту повинні відповідати вимогам, зазначеним в тендерній документації або мати не гірші показники, ніж зазначені в даній документації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень